maandag 24 augustus 2009

Ladybug


Ik had van een kennisje een mooi scrappakket gekregen van Marjolein Bastin. Hierin zat o.a dit papier. Ik had nog een mooi lieveheersbeest liggen en heb 2 skeletblaadjes bespoten met glimmermist. Supersimpel eigenlijk. Natuurlijk is het kaartje voor haar gemaakt.

vrijdag 14 augustus 2009

Low budget kaartje.


Dit vrolijke kaartje heb ik gemaakt met streepjespapier dat een insteekhoesje was voor een servet en bestek. Tijdens een dagje uit kregen we dit bij een hapje eten. De hoesjes zijn in mijn tas verdwenen en heb ik dus gebruikt om te scrappen. Het is lekker stevig papier en vrolijke kleuren. Het stempelafdrukje heb ik van Mieke gekregen. Lekker simpel kaartje.

donderdag 6 augustus 2009

The cuttlebug challenge


At the cuttlebugspot there 's a challenge. You have to make a card with your favorite embossing folder. I really love snowflakes. So I made this card with it. In Holland it is very hot at the moment but I really enjoyed making this card. I love snowmen. The paper is from Basic Grey (fruitcake and figgy pudding.) I also used my fiskarspunch. You must take the blinkie. So I did. It's below .

dinsdag 4 augustus 2009

Zomer in de polder.

Als kind vond ik het al geweldig om in het stro te spelen. Recht voor ons huis is het graan geoogst en liggen allemaal strobalen. Mijn zoon heeft deze foto's gemaakt en we hebben veel gelachen. Eigenlijk wilde ik de poes op de foto erbij maar deze was onvindbaar. De hond was eigenlijk tweede keus maar hij vond het maar wat leuk. Hij sprong er zo op. Zoals jullie begrijpen moeten deze foto's een keertje gescrapt worden.