zaterdag 28 november 2009

Toepasselijk kaartje bij regenachtig weer.


Bij de kreahoek op ons dorp was vandaag een stempeldemo. Hier ben ik naar toe geweest en heb ik de achtergrond van deze kaart gemaakt met 2 kleuren distressinkt.
Was erg leuk om te doen. Thuis heb ik hem verder afgemaakt met deze leuke stempels van Tim Holz. Dit setje heb ik een paar maanden terug via marktplaats gekocht en ik had er nog niets mee gedaan. Met de tekst ben ik ook nog een lay-out aan het maken.
Er zitten nog veel meer leuke stempels op. De kaart is gemaakt voor een vriend van mijn zoon die 21 jaar wordt. Pas geleden is bij ons een gloednieuw soosgebouw geopend en er was een loterij met allemaal gesponserde prijzen. Wijzelf hadden kisten appels gesponserd en de kreahoek had ook allerlei dingen gesponserd. Laat die vriend van mijn zoon nu zo'n creatief pakketje winnen. Hij vond dat heel toepasselijk voor mij dus dat kreeg ik van hem. Ik heb toen beloofd dat wanneer hij jarig zou zijn ik een kaart voor hem zou maken. Dit is hem dus geworden. Ik vind het een leuke mannenkaart

woensdag 25 november 2009

Nog een digistamp van Inger.


Dit is weer zo'n gratis digistamp van de Noorse Inger. Ik vind hem superleuk. Toen de kaart klaar was vond ik dat ik de rand van het bordeaukleurige papier ook beter had kunnen distressen. En de bloem iets lager had moeten plakken maar het zit er nu op en het blijft zitten. Misschien maak ik hem nog wel een keer overnieuw. Deze mooie stempel inkleuren is geen straf. Inkleuren is weer gebeurd met distressinkt het blijft moeilijk maar het gaat iets vooruit. Haar jurk is gepaperpierced want die was niet naar mijn zin. Het armpje was juist wel goed gelukt maar het was een beetje raar om dit dan niet mee te beplakken dus vandaar. Eigenlijk ben ik niet tevreden over dit kaartje maar toch heb ik het geplaatst.

dinsdag 24 november 2009

Award .

Ik heb mijn eerste award gekregen. Daar ben ik natuurlijk blij mee. Bedankt hoor Renata!
Als eerste moet ik de award en een berichtje op mijn blog plaatsen. De award staat rechts.
Een bedankje en een link naar het blog van je gever. Dit is Renata en haar blog is www.crearenata.tk
Vertel 7 dingen over je zelf die wij niet weten. Hier komt het:

1. Ik heb geen broers of zussen en dat heb ik nooit leuk gevonden maar ik heb wel 6 leuke schoonzussen ( en zwagers) en dat maakt veel goed.

2. Zonder mijn jongste zoon had ik geen blog gehad want alleen had ik het niet geklaard.

3. Regelmatig moet hij me weer helpen op de computer als iets me niet lukt. Bedankt hoor Maikel!

4. Ik praat altijd tegen onze kat en hond.

5. Ik scrap nog maar 2 jaar maar het is behoorlijk verslavend moet ik zeggen.

6. Mooi papier is erg verleidelijk voor me, maar ik heb me voorgenomen om voorlopig geen meer te kopen. Er ligt nog een heleboel op me te wachten.

7. Verder mag ik graag genieten van de natuur en een fijne wandeling.

Als laatste moet ik 7 mensen laten weten dat ze een award van mij hebben gekregen.


Deze 7 mensen zijn in willekeurige volgorde:

Inger ( www.simplyinger.blogspot.com) thanks for the beautiful free digistamps.
Nicole (www.stampinupnicole.blogspot.com) prachtige kaarten en layouts met veel tips en filmpjes
Mieke (www.miekeopthof.blogspot.com) zij plaats niet zo heel veel op haar blog maar op bij haar thuis heeft zij de mooiste kaarten. Heel mooi ingekleurd en niet te druk maar o zo mooi.
Heidi (www.shabbychicpapirskatter.blogspot.com) zij plaats de mooiste vintageplaatjes op haar site die je gratis mag downloaden. Als je eens iets ander wil maken zonder stempelafdrukje.
Angela (www.angiesscraps.blogspot.com) Bij haar heb ik een superleuke workshop gevolgd. Wat een inspriratie en sindsdien volg ik haar blog waar ook hele mooie dingen op staan.
Corinne (www.co-ri-nne.blogspot.com) Haar blog volg ik nog niet zo lang maar het staat al bij mijn favorieten want het is orgineel. Ze haakt mooie knuffels, maakt kaarten. lay-outs en schrijft over boeken die ze heeft gelezen. Deze combinatie vind ik orgineel. Ze komt ook nog eens bij mij uit de buurt.

maandag 23 november 2009

Free digistamps van Inger.





Via via ben ik op het blog terrecht gekomen van de Noorse Inger. Zij maakt mooie illustraties. Je kunt bij haar gratis mooie digistamps downloaden. Het meisje met de hartjesmand heb ik ingekleurd met distressinkt en het papier is weer van Sei ( wintersong) Het tasje heb ik gekocht bij de kreahoek op ons dorp en heb ik gepimt met een digistamp van Inger die al kleur had. Met de Martha Steward pons een leuke border gemaakt en aan de zijkant van het tasje een strookje papier bewerkt met de billenpons en hierop een tekststicker van de kreahoek met aan de ene kant prettige en de andere kant feestdagen.
Ben nog 2 kaarten aan het maken met weer andere stamps van Inger deze zet ik eind deze week op mijn blog.Het blog van Inger is www.simplyinger.blogspot.com
Ik zou zeggen ga er eens kijken.

vrijdag 20 november 2009

Blogcandy bij Nicole.


Op het blog van Nicole kun je een cardrige winnen voor je cricut. Uiteraard moet je wel in het bezit zijn van een cricut en moet je hem fotograveren met daarbij een foto van jezelf erbij. Slim bedacht van Nicole want iedereen kan wel een cricutplaatje van internet halen. Verder moet je ook volger van haar worden.Ik doe eigenlijk zelden mee met candy's maar dit is wel een hele leuke. En het is bijna Sinterklaas. Wie niet waagt wie niet wint. Het blog van Nicole is www.stampinupnicole.blogspot.com. Zij maakt echt hele mooie kaarten en lay-outs
De foto vanmijzelf ligt op mijn mat en daar stond nog iemand op maar daar heb ik een cardridgedoosje overheen gelegd. Ik ben zelf in het bezit van 3 cardriges: George and basic shapes (deze zat er bij) Walk in my garden en tot slot minimonograms.

maandag 16 november 2009

Wintersong.




Met het mooie papier van SEI genaamd wintersong heb ik deze 2 kaarten gemaakt. Er is geen stempel aan te pas gekomen. Bij de ene kaart heb ik een plaatje van internet gedownload. Het lijkt net of het papier gemaakt is voor dit mooie plaatje.Het plaatje komt van het blog van Heidi (shabbychicpapirskatter) De schets is van de pixiecottage, daar wilde ik eens aan meedoen maar er moesten nog drie embelishments op en ik vond hem al druk genoeg zo dus heb ik hem niet meer ingezonden. Het papier is zo mooi. Het andere kaartje gemaakt met de nestabilities. In het midden een plakparel en een simpel rood lintje. De kerstbal is gesneden met de cricut. Het is misschien niet goed te zien maar waar het lintje doorheen zit is een soort oogje uitgesneden zoals het er bij een echte kerstbal uitziet. Het papier is vrij dun papier met mooie glittertjes. Was leuk om weer eens iets heel anders te maken.

zondag 8 november 2009

IJsbeertje



Dit leuke ijsberenpapier met bijpassend stempeltje is van imaginisce met de toepasselijke naam polar expressions. Het is een simpel kaartje dat op dezelfde manier is opgebouwd als het vorige kaartje. Ik had dit ergens op een blog gezien, maar ik weet alleen niet meer waar. Het randje is geponsd met een Martha Steward pons. Heel eenvoudig maar ik vind het een eenvoudige maar mooie basis. Het ijsbeertje is ingekleurd met derwentpotloden en ik heb hem met zijn kontje in de sneeuw gezet.

maandag 2 november 2009

oma en opa stempel


Via een link op de website van de kreahoek ( winkel bij mij op het dorp) was ik op de site van Renata gekomen. Zij hield opruiming en had een leuk setje clearstamps te koop. Daar heb ik op gereageerd en ik had geluk want ze had dit setje nog dus heb ik het overgenomen. Dit is het eerste kaartje wat ik er mee maak en er gaan er zeker nog meer volgen met opa en met opa en oma samen. Het dessinpapier is van Bo Bunny en het effen cardstock heb ik van boven bewerkt met swiss dots. Vanonder is ruimte voor een tekstje maar ik was vergeten om het even van te voren door de printer te halen. Toen de swiss dots er op zaten durfde in dat niet meer. En ik bezit nog niet veel tekststempeltjes maar dat komt nog wel ( het is toch bijna Sinterklaas? ) Misschien leest hij dit ook wel. Mijn schoonmoeder wordt eind november 82 dus misschien wordt dit kaartje wel voor haar ( ze kan dit toch niet zien want ze heeft geen computer)
Verder nog een lint met hortensia bloem met in het midden een roosje.