woensdag 30 juni 2010

Aan zee en een zee van zonnebloemen



Deze foto's zijn allebei afgelopen zondag gemaakt de bovenste bij ons aan de zeedijk waar deze blauwe bloemen mooi stonden te bloeien en de onderste foto in een weiland op een boerderij in de buurt waar de vorige eigenaar allerlei werktuigen verzamelde.
Een soort stilleven maar ik vond het o zo mooi met die zinken teil en de zonnebloemen erbij.

dinsdag 29 juni 2010

50.000 bezoekers bij hobbystempels.


Op het blog van hobbystempels.nl kun je meedoen met een sketch. Zij hebben 50.000 bezoekers op hun blog gehaald en als je wint mag je voor 50 euro uitzoeken in hun webwinkel. Dat is de moeite waard. Op de dag dat Nederland speelt doen ze een leuke actie. Daar heb ik vorige week donderdag van besteld. Dat is nog niet bezorgd maar dat komt omdat ik op de ouderwetse manier heb betaald. Voorwaarde is wel dat je een stempelmerk gebruikt dat zij in hun webwinkel voeren. Bij mij is dat geworden een stempel van the pixie cottage. Alleen deze was zo groot dat hij niet paste bij de maten 8 x 9 cm. Dus heb ik hem uitgeknipt en heb ik me dus niet helemaal aan de regels gehouden maar dit is wel mooier al mis ik hierdoor wel de ranken aan het bloemetje in knop. Ik blijf het zo'n mooie stempel vinden. Het papier is van kaisercraft en het stempelafdrukje is ingekleurd met distressinkt.

vrijdag 25 juni 2010

Kaartje voor het scr@pcardschallengeblog.


Op het blog van scr@pcardschallengeblog kun je met een sketch een kaart maken. Ik doe niet zo vaak mee aan challenges maar ik vond het een leuke sketch dus dacht ik vooruit. Met het mooie papier van kaisercraft heb ik de sketch uitgewerkt. Ben zelf gek op paars/lila. Het afdrukje heb ik ingekleurd met distressinkt. Ik wilde er eerst nog een bloemetje bij doen maar uit de vele bloemen kon ik niet de juiste kiezen dus heb ik het maar zo gelaten. Op de sketch stonden ook geen embelishments.

Bermbloemen.


NIet alleen in de tuin is het nu prachtig, als je goed om je heen kijkt kun je in de bermen langs de weg ook de mooiste bloemen tegenkomen. Deze knallende combinatie kon mijn camera niet weerstaan. Klaprozen met koolzaad( dacht ik) maar volgens mijn man is het mosterdzaad. Maakt niet uit het is gewoon mooi.

zondag 20 juni 2010

Eindelijk weer eens een kaartje.


Momenteel ben ik niet zo creatief. Het werk op het bedrijf en in mijn tuin vergt ook nogal wat uurtjes. Ik heb in mijn tuin een begin gemaakt met de buxus en taxus snoeien. Dat doe ik in etappes want dat is een behoorlijk karwei en als ik het te lang achter elkaar doe krijg ik last van mijn arm en schouder.
Dan schiet het creatieve gedeelte er een beetje bij in maar gisteren hadden we een 35-jarige huwelijksfeest en heb ik onder de voetbal deze kaart gemaakt. Ik vind het mooi papier alleen het waren restjes dus ik weet het merk niet. Het bloemenmandje had ik van een kennis gekregen en dat heb ik door de printer gehaald met de namen erop. De foto is niet zo duidelijk maar ik heb afgelopen week een ongelukje gehad met mijn nieuwe camera (hij is nog maar een half jaar oud) Ik dacht dat ik de rits van het beschermhoesje dicht had gedaan maar dus niet. HIj valt eruit bij ons in de grind. Behoorlijk hard en de aan en uit knop werkt niet meer. Balen. Via een omweg krijg ik hem nog aan de praat en heb ik er gisteren deze foto mee gemaakt.

vrijdag 11 juni 2010

Kaartjes met het babypapierblok van Eline .




Met het mooie papier van Eline Pellinkhof heb ik deze 2 kaarten gemaakt. Zoals je ziet is het niet alleen geschikt voor babykaarten. Mijn schoonouders zijn in augustus 60 jaar getrouwd en daarvoor heb ik deze kaart gemaakt. Ingekleurd met distressinkt en het hartje heb ik gemaakt met de cricut. De bloem is gemaakt met een Martha Stewart pons. Het tweede kaartje is een trouwkaartje gemaakt met de cricut en wederom hetzelfde papier. Alle hartjes zijn gesneden met de cricut. Lekker simpel kaartje.
Zoals jullie kunnen zien heb ik aan de lay-out van mijn blog zitten knoeien maar ik krijg het niet meer goed. Ik zal mijn jongste zoon eens lief aan moeten kijken hoe ik dit weer goed krijg.

maandag 7 juni 2010

Het is weer mooi in de polder.



Tijdens een wandeling in de buurt vorige week deze foto's gemaakt. De fuut zit op zijn nest en heb ik gewoon vanaf de weg ( op de dijk) gefotograveerd. Prachtige vogel.

woensdag 2 juni 2010

Iets heel anders.


Via het blog van Erna ben ik op het blog terrecht gekomen van Lynn Pratt. Bij haar kon je het patroon voor dit kaartje gratis downloaden.
Wij hebben 11 juni een bruiloft dus dat kwam mooi uit. Alleen Lynn en Erna hadden mooi papier gebruikt met een glittertje. Laat ik dat nu niet in huis hebben en de kreahoek op het dorp is de maand juni gesloten dus daar kon ik ook niet even langs.
Dus heb ik het maar zo opgelost. De cremekleurige bloemetjes heb ik losgeknipt en op de jurk geplakt. Verder wat strassteentjes. Het is erg simpel maar toch wel toepasselijk. Op het patroon van Lynn heeft de jurk nog een exra rok. Wat ook erg mooi is maar dan kwamen de bloemetjes niet meer goed uit.

dinsdag 1 juni 2010

Zonnig kaartje.


Dit kaartje afgelopen weekend gemaakt. Ingekleurd met distressinkt en ik ben tevreden met het inkleuren. Helaas komt de kaart op de foto niet goed over. In het echt zijn de kleuren mooier. Tekstje komt er later op. Het bruine papier is lush van my mind eye's en het gele papier is van kaisercraft. Dat doe ik eigenlijk niet zo vaak 2 lijnen met elkaar combineren. Het afdrukje heb ik gekregen van Adrina dus ik weet het merk niet.