vrijdag 31 december 2010

Laatste kaartje van het jaar.

Vandaag is een goede kennis jarig en zij wordt 60 jaar. Zelf is ze ook creatief op allerlei gebied. Dus een goede reden om weer eens een verjaardagskaart te maken. Helaas had ik geen berenstempel want deze kennis is berengek. Overal in haar huis zie je beren.
Toen de kinderen klein waren keken ze hun ogen uit. Dat was natuurlijk wel erg toepasselijk geweest een berenstempel. Maar wie weet volgend jaar. (heb wel het foreverfriends beertje maar dat hangt in een luier) Ik hoop dat ze deze kaart ook mooi vind. Het afdrukje is ingekleurd met derwent. Afgelopen maand alleen maar naar de potloden gepakt. Blijft leuk om te doen. Verder is het papier van basic grey. Gebruikte ponsen zijn van Martha Stewart. Foto's vanmorgen vroeg gemaakt want ik wilde hem natuurlijk wel op tijd in de brievenbus stoppen. Dus als de foto niet zo mooi is ligt het daaraan. Heb wel mijn daglicht lamp gebruikt om de foto te maken. Kijken of dat scheelt. Tot slot wil ik jullie nog een fijne jaarwisseling wensen en een gezond en creatief 2011. Groetjes van Yvonne.

donderdag 23 december 2010

Gewonnen bij scrap and more.


Wow, ik lees net dat ik de candy bij Angelique (scrap and more) heb gewonnen. De doohickey vintage tag van Magnolia. Is dat geen leuk kerstkado. Ik ben nooit zo gelukkig maar nu dus wel.(misschien toch maar een eindejaarslotje kopen, ha, ha,)
Dit kaartje heb ik gemaakt met papier van kaisercraft wat ik heb gekocht bij scrap and more. Weer hetzelfde stempeltje maar het blijft leuk. Kalendertje is van Jennie Bowling.
Verder wil ik jullie fijne feestdagen wensen.
Groet van Yvonne.

zaterdag 18 december 2010

Winterwonderland.


Zoals overal in Nederland heeft het bij ons ook flink gesneeuwd afgelopen nacht. Deze foto heb ik vanmorgen vroeg gemaakt aan de voorkant van ons huis. De buxusvakken dragen een vracht aan sneeuw en op de achtergrond zijn de bruine beuk en notenboom nog zichtbaar. Daartussen door de lucht die een klein beetje rood kleurde vanmorgen. Inmiddels schijnt hier de zon maar ze geven voor onze provincie nog meer sneeuw af dus we zijn er nog niet. Hier in de polder is alles nog wel mooi en ongerept want er wordt hier niet gestrooid. Oppassen geblazen als je er door moet. Maar het levert wel hele mooie plaatjes op. Fijn weekend allemaal en doe voorzichtig als je er nog op uit moet.

vrijdag 17 december 2010

Challenge bij derwentblog en Simon says stamp.


Op het derwentblog is de challenge grijs met blauw en er moet een sneeuwpop op staan. Met deze mooie stempel die ik heb gekocht bij Simon moet dat lukken toch. Bij Simon says stamps willen ze blauw wit en zilver zien. Ik vind zelf de zilveren ijskristallen boven een beetje tegenvallen. Ik heb ze geembost met zilver. Maarja er moest zilver op zitten. Het tekstje is van TLC. Erg toepasselijk voor vandaag want er ligt een lekker pak sneeuw hier in Zeeland. Aan de rand van het afdrukje heb ik ook nog met zilver wat kersttakjes gestempeld ( Tim Holz). Het papier wat ik heb gebruikt is van Teresa Collins( frienship).
Heb laatst op het dorp bij ons heel veel leuk kant gekocht dus dat moet toch ook gebruikt worden.

On the blog of Simon says stamp they want to see silver/blue and white. And if you have a stamp of Penny Black. But I have used a stamp of inkadinkado. Last month I bought it at Simon's. I ordered at wednesday and the other week on tuesday my stamp and other things arrived. 6 days from the USA to the Netherlands. Amazing. So fast. I collored with derwentpencils and the paper I used is from Teresa Collins. The snowflakes are silver.

woensdag 15 december 2010

Weer een kaartje met het zelfde stempeltje.


Momenteel heb ik al meerdere kaartjes gemaakt met dit stempeltje. Kan er geen genoeg van krijgen. Vandaag heeft ze een blauw jasje aan,ingekleurd met de derwentpotloden. Papier heb ik bij Angelique (scrap and more) meegenomen en daar is deze creatie mee ontstaan. Het kaartje lag er al enkele weken en wilde niet vlotten. Uiteindelijk is het af. Kerstboompjes(marianne design) nog opgeleukt met pom-pommetjes en verder niet al te veel dingen meer gedaan omdat het papier met de kerstballen best al wel druk is.

woensdag 8 december 2010

Wedstrijd bij duymelot en derwentsblog


Aan de hand van een schets kun je bij duymelot meedoen aan een challenge. Het moet wel een kerstkaart zijn maar dat is momenteel geen probleem. Bij het derwent blog is het thema kerst in het rood. Ik heb de schets gespiegeld omdat ik het leuker vond dat het meisje naar de muzieknootjes toe zing. De muzieknoten heb ik gekopieerd op craft en dat is wel goed gelukt daarna uitgesneden met de cricut. Het zingende magnoliaatje heb ik ingekleurd met de derwents. Is het geen plaatje? Wat ik hier nu zo leuk aan vind is dat ze een neusje heeft. ( ja ik weet het dat is juist het kenmerk van die magnolia's, dat ze geen neusje hebben.
Papier is van Bo Bunny van vorige winter. Zulke mooie kleuren met subtiele glitters. Al is dat op de foto niet goed zichtbaar.

maandag 6 december 2010

Zijn het geen schatjes.


Op het eerste zicht misschien geen kersttaffereeltje maar dit schattige stelletje heeft hulstblaadjes in hun haar/muts.
Ingekleurd met distressinkt en de bedel met ijskristal komt bij scrap and more (Angelique) vandaan toen ik daar op workshop ben geweest. Het papier is erg mooi vind ik er zitten in de sneeuwmannen glittertjes en in het streepjespapier zijn ook nog witte ijskristallen. Helaas is dit niet meer zichtbaar door het afdrukje en het weblint wat ik eroverheen heb gedaan.

donderdag 2 december 2010

Simpel kaartje met toepasselijk plaatje.


Ik was eigenlijk van plan om een 45 jaar getrouwd kaartje te maken met de superleuke stempel van Mo Manning genaamd Jack and Ginger maar toen kwam ik dit plaatje tegen en dit vond ik zeer toepasselijk gezien de weersomstandigheden. Er zit een foutje in de kaart wat ik niet zelf ontdekt heb maar mijn 18-jarige zoon. Het valt niet op dus gewoon lekker verstuurd.