maandag 28 februari 2011

Home sweet home


Eindelijk eens een kaart gemaakt met het Maja papier wat ik al enkele weken in huis heb. Ik had de paarse en de bruine serie gekocht. Maar helaas heb ik geen goed bijpassende kleur paars. Dus heb ik maar kraftpapier gebruikt. Is ook leuk. Wat is het mooi papier er zitten ook hele mooie appel en perenpapiertjes tussen. Die bewaar ik lekker voor een layout. Tegelijkertijd ook deze stempel van magnolia gekocht. Vind het zo een leuk raam. Ik heb ook nog hele leuke Eline stempels daar wil ik deze stempel ook nog een keer mee combineren. Het is wel een grote stempel maar o zo leuk.

zaterdag 26 februari 2011

Mannenkaart.

This card I've made for the Kenny K challenge and the derwentchallengeblog. At the blog of Kenny K they want to see something with an R. I've used ribbon.
Met deze kaart wil ik op de valreep nog meedoen met de challenge van Kenny K.
Zij willen dingen zien op je kaart die beginnen met de letter R. In mijn geval is dat ribbon (lint) wat ik er eigenlijk op heb gedaan omdat de steekjes op de naaimachine niet goed uit de verf kwamen. Verder wil ik deze kaart ook nog aanmelden bij alles over en kleuren met derwent. Zij willen jongenskaarten zien. Ik weet niet helemaal zeker of dit goed is. Moet het afdrukje een mannenplaatje zijn of gewoon een kaart die bestemd is voor jongens/mannen. Het is maar hoe je het bekijkt. Uiteraard is de afbeelding van Kenny K ingekleurd met derwent.Eigenlijk ging er een heleboel fout met het maken van deze kaart maar ik zal jullie de details besparen. Het uiteindelijke resultaat valt me nog niet helemaal tegen. Het papier is van 7 gypsies en is uitermate geschikt voor leuke mannenkaarten. De kaart is voor onze neef die morgen 24 wordt.

maandag 21 februari 2011

How does your garden grow?


Met deze titel kun je meedoen op het blog van totally Tilda challeges. Dit magnoliaatje had ik enkele weken geleden al ingekleurd met de derwents in de kleuren van de paperpad Jack and Jill. Daarna had ik de boel aan de kant geschoven. Toen ik de herhaalde oproep in mijn dashboard las dacht ik er weer aan en ben ik aan de slag gegaan met deze spulletjes. Lekker veel kraftpapier gebruikt wat ik heb bewerkt met distressinkt. Geeft aan dit papier een leuk effect vind ik. Momenteel is deze paperpad toch echt wel mijn favoriet. Kan er geen genoeg van krijgen. Het hekje heb ik kleiner gemaakt omdat ik het anders op deze kaart te hoog vond worden. Zeker omdat het hekje halverwege de kaart zit. Poes en hekje zijn beiden ook van magnolia.

I've made this card for the Totally Tilda challengeblog.

vrijdag 18 februari 2011

Kaartje voor de sugar bowl challenge.


This card I've made for the sugar bowl challenge.

Met dit kaartje wil ik meedoen met de super bowl challenge. Voorwaarde is wel dat je een sugar nellie stempel gebruikt en je moet je aan de sketch houden en de kleuren moeten matchen met een foto waar voornamelijk bruintinten, blauw en vergrijsd wit in zit.
Ik heb geprobeerd om het afdrukje in sephia in te kleuren. Ik had dit bij Angelique en Hetty gezien en vond dat erg mooi. Pff maar het viel me niet mee. Ik heb alleen derwent nr 640 gebruikt maar het eerste afdrukje is in de prullenbak beland. Dit is de tweede poging en het kan er mee door. Had geen zin meer om het nog een keertje te doen. Het papier is van kaisercraft. Alles is nog een beetje bewerkt met distressinkt.

donderdag 10 februari 2011

Blogawards

Bedankt voor de hulp om een blinkie te vinden. Het is opgelost hiermee.
Help er moet me even iets van het hart. Ik heb zojuist voor de derde keer in 2 dagen dezelfde award gekregen en ik heb ze geweigerd. Dit komt voor de personen waar ik ze van gekregen heb waarschijnlijk ondankbaar over. Zo is het absoluut niet bedoeld. Ik vind bloggen heel erg leuk maar al die opdrachtjes etc die er bij horen. Sorry ik heb het er gewoon mee gehad. Nu ben ik op zoek naar een blinkie met de strekking van awards nee dank u. Ik ben ze op verschillende blogs tegen gekomen maar waar o waar kan ik er een vinden. Het schept een hoop duidelijkheid. Ik laat liever een berichtje achter dan dat ik allerlei opdrachtjes doe die bij de award horen. Het doet me een beetje denken aan de ouderwetse kettingbrief van vroeger.
Sorry hoor. Verder voorlopig even geen creatieve uitspattingen van mij. Want het is momenteel druk bij ons op het bedrijf. Er moeten 3000 perenbomen worden geplant en ieder boompje moet worden vastgemaakt op een bepaalde manier aan een paal en jullie raden het al dat is net een mooi werkje voor mij natuurlijk. s'Avonds nog wat huishoudelijke klusjes en lekker onderuit op de bank. Hopelijk is het eind volgende week allemaal weer gepiept.
Groetjes van Yvonne.

dinsdag 8 februari 2011

Mannenkaart.


Wat vind ik het moeilijk om een mannenkaart te maken. De kleuren spreken me veel minder aan. Besef nu dat ik toch wel erg van paars, rose en frutsels (bloemen) houd.
Maar morgen wordt mijn schoonvader 95 en wilde ik toch zelf een kaart maken. Hij houd heel erg van vissen dus is dit wel toepasselijk.
Ik heb voor het eerst een schaduw met potlood getekend rond de afbeelding op de manier zoals Alina dat beschrijft op haar blog(simcards)
Het is nogal een dikke schaduw geworden en volgens mijn man is de schaduw natuurlijk niet overal aanwezig dus ik heb het eigenlijk fout gedaan maar alle begin is moeilijk. De cijfers zijn thickers en zijn lekker groot. De vis heb ik bewerkt met paperglaze en hieroverheen heb ik glitters gestrooid.
Het ruitjes papier is een oude lijn van basic grey en de vissen weet ik niet.

zaterdag 5 februari 2011

Love letters.


Met dit kaartje wil ik meedoen met verschillende challenges. Het is natuurlijk bijna valentijn en er zijn genoeg challenges waar ze iets met harten willen zien.
Ik vond deze Tilda met haar brieven wel toepasselijk met hartjes. Dan krijg je vanzelf liefdesbrieven. Papier is van Eline en de harten heb ik met de cricut uitgeneden. Ingekleurd met distressinkt. Haar wangen waren niet helemaal naar mijn zin daar heb ik meerdere kleuren opgesmeerd maar dat vond het papier niet leuk.
Zodoende heeft ze wat schrale wangen ( van de liefde ha ha)

Deze kaart doet mee met de volgende challenges:

Nederlands-magnolia- challengesblog ( valentijn + 1 magnolia)
Simon says stamp ( love is in the air.)
Double dutch challenge. ( valentijnskaart)
Totally Tilda challenges (Tilda with lots of hearts)
Duymelot challengeblog ( er moet een hart op staan)