vrijdag 30 december 2011

Happy new year.



Voor het challengeblog van TOMIC vragen ze om een happy new year card. Dus heb ik 2 bijna dezelfde kaarten gemaakt met de klok die ik voor sinterklaas heb gekregen. De klok is wel erg toepasselijk voor een nieuwjaarskaart. Ik wil iedereen een gezond 2012 toewensen. Ben zelf het laatste jaar erg aan het sukkelen met mijn gezondheid. Vooral de laatste maand. Ben gisteren door de MRI-scan geweest en dat viel niet mee om 1 uur stil te liggen. Gelukkig duurde het een half uur korter dan gepland dus eigenlijk was dat een meevaller. Volgende week donderdag krijg ik de uitslag en dat is toch wel spannend hoor. Ben sinds juni aan het dokteren en daar is een te traagwerkende schildklier uit gekomen. Maar sinds ik daar medicatie voor slik gaat het slechter en slechter. Dus eindelijk een doorverwijzing voor de neuroloog gekregen en ja nu zit ik dus in de molen. Gezondheid is de grootste schat. Die onzekerheid is vervelend maar hopelijk weet ik snel wat meer en is er iets aan te doen. Want het slikken van de medicatie voor mijn schildklier gaat me steeds meer tegenstaan.
Niet te veel oliebollen eten morgen en maak er een gezellige oudejaarsviering van.
Tot volgend jaar.

zaterdag 24 december 2011

Fijne kerstdagen.



Ik wil iedereen fijne feestdagen wensen met allen die jullie dierbaar zijn.

donderdag 22 december 2011

De laatste kerstkaartjes.


Hier nog een kaartje wat ik weer lekker heb ingekleurd met de derwents. Het papier is van sei De embossingfolder swissdots nog gebruikt voor de kerstboompjes; dat geeft toch een leuk effect en toch doe ik het niet zo vaak. Dus in het nieuwe jaar toch wat vaker gaan gebruiken. De kerstboompjes blijf ik ook heel leuk vinden. Verder nog een sneeuwkristal met brad. Rondom het afdrukje heb ik gepoets met een mix van distressinkt weather wood en pine needles. Het kleurde er goed bij. Het tekstje komt van de action.

zaterdag 17 december 2011

Vintage kerstplaatje.


Met het mooie kerstpapier van Eline van vorige winter heb ik dit plaatje gemaakt. Het blauwige papier is van sei en heeft in het echt een mooie glans in het patroon van dezelfde kleur. Plaatje komt van een knipvel wat ik bij ons op het dorp heb gekocht.
De craftable is van Marianne design en vind ik supermooi in combinatie met een mooi plaatje. Verder nog een randje met de MS pons doily lace en een doohickey lantaarn van Magnolia. Het roosjes lint heb ik afgelopen mei gekocht bij doe a ding en vind ik superleuk maar ik had het nog nooit gebruikt(schaam) Verder nog wat papieren roosje en klaar is kees. Het is weer heel wat anders dan stempelen maar zo af en toe mag ik dit ook graag doen Ik heb niet een stijl ik vind zooooo veel leuk.
Fijn weekend allemaal.

maandag 12 december 2011

Nog een shakerkaartje.


Ik vond het maken van een shakerkaart zo leuk dat ik er meerdere heb gemaakt. Eigenlijk is deze heel simpel. Het papier is van de action. Best wel druk maar door maar 1 dessin te gebruiken komt het toch wel leuk uit. Het ijsbeertje is ook een simpel stempeltje waarvan ik zijn sjawl met derwent rood heb gekleurd. De rand van de nestabilitie heb ik nog een beetje bewerkt met gesso voor een sneeuweffect. Als schudmatriaal heb ik sterretjes gebruikt. Verder een mooie tekststempel binnen in de kaart en door het micca is deze mooi zichtbaar. Simpel maar toch wel een leuk effect.

zaterdag 10 december 2011

Kaartje voor TOMIC


Dit kaartje heb ik al zeker 2 weken geleden gemaakt. Maar nog niet laten zien omdat het nog niet verstuurd was/is. Naar aanleiding van de superduidelijke tutorial van hobby@janet heb ik dit kaartje en nog 3 varianten gemaakt. Erg leuk om te doen. Ik wilde het eigenlijk nog niet plaatsen maar omdat TOMIC toevallig deze week een shakerkaart wil zien heb ik besloten om hem alvast toch maar te plaatsen. Het is echt leuk om te maken zo'n schudkaart. Het papier is van action. Erg mooi papier maar je kunt er geen combinaties mee maken en voor deze kaart kwam dat goed uit. Want ik heb er maar 1 dessinpapiertje voor gebruikt. Tilda is ingekleurd met derwents en afgewerkt met glitters.
Fijn weekend allemaal.

dinsdag 6 december 2011

vintage verjaardagskaartje.


Voor mijn schoonzusje die vandaag jarig is heb ik gisterenavond dit kaartje gemaakt.
Ik vind de craftables van marianne design erg leuk om te gebruiken met vintage plaatjes. Het plaatje komt van het internet. Het papier is van maja design en ik heb heel erg getwijfeld of ik het roomwitte cardstock zou bewerken met distressinkt. Dat geeft nog wel meer een vintagelook maar ik vond het zo ook wel mooi dus heb ik het na veel twijfelen toch maar zo gelaten.
Afgelopen zondag is sinterklaas nog even langs geweest en die heeft zo maar die mooie Tim Holtz klok in mijn schoen gestop, daar ben ik wel blij mee. Binnenkort uiteraard een kaartje met de klok. Tot de volgende keer.

vrijdag 2 december 2011

Voor de verandering een kerstkaartje.


Ik vind dit zo'n lief afdrukje. Het papier is een combinatie van maja ( het ruitjespapier) en de rest is een oude lijn van basic grey. De kleuren matchen heel mooi dus vandaar deze combi. Over de embellishement ben ik niet helemaal tevreden.
Zijn jullie al klaar met de sinterklaas inkopen? Ik moet er morgen nog op uit want zondag wil de sint toch nog even een bezoekje brengen ook al gelooft hier niemand meer. IK blijf het een leuke traditie vinden. Voor iedereen die het viert: fijne sinterklaasviering.