woensdag 18 april 2012

Derwent.


Dit kaartje heb ik tweede paasdag nog gemaakt. Zo'n schattige afdrukje. Ik heb het ooit van iemand gekregen en nog nooit iets mee gedaan. Zo zonde van dit mooie afdrukje. Dus hoogste tijd om een kaartje ermee te maken. Ik heb het simpel gehouden. Maar 1 velletje designpapier en verder een taartkleedje gebruikt. Fuchsiaroze cardstock van papicolor en nog wat craft zijn de ingredienten voor deze kaart. Uiteraard ingekleurd met mijn favoriete derwents.

zaterdag 14 april 2012



Een berichtje vol met foto's. Eerst over mijn kaart. Deze heb ik enkele weken geleden gemaakt voor een vrijwilligster van ons creawinkeltje op het dorp. Zij werd 50 en de eigenaresse had een oproepje gedaan via de mail om een kaartje te sturen. Altijd leuk natuurlijk. Lekker met mallen aan de slag gegaan en het effect is wel leuk geworden.
De digi met 50 jaar erop is een freebee van Marianne.


Hier nog een paar foto's van de Floriade. Daar zijn we gisteren naar toe geweest. Daar is werkelijk zo veel te zien. Een bloemenpracht, veel over tuinbouw, mooie shows en nog te veel om op te noemen. Echt de moeite waard hoor. Het is in de buurt van Venlo


zondag 8 april 2012

Verjaardagskaart voor mijn zoon.


Afgelopen week is onze zoon 23 jaar geworden. Daar moest natuurlijk nog een kaartje voor gemaakt worden. Het afdrukje heb ik van Renata gekregen. We hebben met z'n vieren een middagje geknutseld. Helaas had ik de fout gemaakt om het bierschuim geel te kleuren. Gelukkig wist Renata de oplossing: flowersoft. Superidee. Het geeft nog een leuk effect ook. Ingekleurd met derwent. Zoonlief vond hem grappig. Dus tevreden.