maandag 24 december 2012

Fijne kerstdagen.

Graag wil ik iedereen die wel eens langskomt op mijn blog fijne feestdagen wensen. Dit is mijn laatste kerstkaartje. Heb er niet zo veel gemaakt dit jaar maar dat komt omdat ik al 3 maanden sukkel met mijn bovenrug/ nek. Ben er nog steeds niet vanaf. Dacht dat het wat beter ging maar sinds zaterdag is het weer pet. Dan lukt het me ook niet te lang achter elkaar om te zitten knutselen. Hopelijk in het nieuwe jaar beter. Geniet van deze dagen met allen die jullie dierbaar zijn. Hartelijke groet van Yvonne.

vrijdag 21 december 2012

Heel iets anders: Snoesjes.

Voor de kreahoek bij ons op het dorp had Renata wat voorbeeldkaarten gemaakt met deze knipplaatjes van de snoesjes. Ik ben helemaal geen knipper maar vond deze plaatjes zo leuk dat ik er een velletje heb gekocht. Ik vond het leuk om weer eens een keertje wat anders te doen en het resultaat is best wel leuk geworden vind ik zelf.

maandag 17 december 2012

Kerstbeertje.

Deze digi een poosje geleden aangeschaft. Wat een schatje. Ingekleurd met de derwents en bij alles over en kleuren met derwent wil ik deze kaart ook mee laten doen met de challenge kerst. Aan de binnenkant staat de tekst merry en bright. Verder de Noorboruurmal nog gebruikt maar ik heb alleen de verbindingen tussen de bloemetjes geborduurd en verder afgewerkt met een papieren bloemetje. Papier is van magnolia.

donderdag 6 december 2012

rond afdrukje

Bij hobbyvision hebben ze een challenge: er moet een afdrukje in een cirkel opstaan. Daar kun je toch veel kanten mee op. Ik heb de mooie Noor-design mal gebruikt. Hij stond al op mijn verlanglijstje maar toen ik vorige week tijdens het opruimen mijn spaarsysteem bij de kreahoek hier op het dorp terugvond. ( was ik al zeker 1,5 jaar kwijt) mocht ik voor 11,50 uitzoeken dus nog wat bijgelegd en deze mooie mal was in mijn bezit. Ik vind hem super. Ik heb het bewerkt met gesso en verder nog blaadjes van Noor-design gebruikt en een ijskristal van Marianne met daarbovenop een roosje. Het afdrukje met de derwents en een beetje gepoetst met distress. De mal is druk genoeg dus niet al te veel spulletjes erop.