donderdag 25 april 2013

Kaartje voor een 25 jarig huwelijksfeest.

Afgelopen zaterdag was een collega van ons 25 jaar getrouwd en wij waren uitgenodigd voor hun feestje. Dat was heel gezellig. Uiteraard hoort hier een kaartje bij. Ik heb de vogeltjes voor de verandering eens op het dessin papier zelf uitgeprint. ( vogeltjes zijn een gratis digi van wee stamps die op hun facebookpagina staat.) De vogeltjes zelf een beetje ingekleurd met de derwents en met de hartjes mal een frame gemaakt. Verder de vlaggetjes van joy gebruikt met raffia. Ik vind het zelf wel een leuk geheel geworden.

maandag 22 april 2013

Kaartjes voor mijn zonen.

Begin april waren allebei onze zonen jarig. Met dezelfde stempel van art journey heb ik deze twee kaarten gemaakt. Eentje met zwarte versafine en eentje met versafine vintage. Een heel ander effect. De zwarte variant het ik ook nog eens uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. Verder gepoetst met distressinkt. De bruine variant wil ik mee laten doen bij de challenge van art journey waar ze iets op je kaart willen zien wat gescheurd is. Uiteraard moet er een stempel van hun gebruikt worden en dat is geen probleem want ze hebben hele mooie waaronder deze. Ik heb deze stempel dan ook al best vaak gebruikt als er een vriend van de jongens jarig is. Valt altijd goed.

zondag 21 april 2013

Kraamvisite.

Afgelopen week ben ik op kraamvisite geweest bij Joselien. Zij is in februari geboren en ik had een kadokaart van de V&D voor haar ouders gekocht. Ik had kant en klare tasjes liggen en daar heb ik er eentje van gepimt. Staat wat leuker om te geven, met haar naam en geboortedatum erop is het toch een persoonlijk geheel geworden.

maandag 15 april 2013

Een blauwe kaart is eigenlijk niet mijn ding.

Vandaag eens een blauwe kaart. Het papier ligt er eigenlijk al heel lang en ik kon mezelf er niet toe zetten maar Marit was jarig en ik wilde mezelf wel eens een keertje uitdagen. Dus ben ik aan de slag gegaan. De vlaggetjes lijn van joy gebruikt en met mijn stempel abc bestempeld. De lettertjes passen net. Verder weer gekleurd met de derwents en nog wat malletjes gebruikt. Met deze kaart wil ik meedoen met verschillende challenges: 7kidschallengeblog. verder nog You,me and magnolia en dan ook nog scrapcardschallengeblog en tenslotte: creaine scrap en borduurblog.

donderdag 11 april 2013

Zelfgemaakte achtergrond voor dutch card lovers.

Bij de dutch card lovers willen ze een zelfgemaakte achtergrond zien. Daar is mijn rozenstempel van art journey wel geschikt voor. Met 2 kleuren inkt heb ik de rozen gestempeld. Daarna de vogelstempel uitgeknipt en gemat op hetzelfde papier als de achtergrond. De vogelstempel is ingekleurd met derwent en het achterlijfje van de vogel nog een beetje met dezelfde kleur inkt als de rozen achtergrond. Het is weer eens wat anders.