maandag 17 juni 2013

Zon, zee en strand: Vakantie

Met dit kaartje wil ik meedoen met 3 challenges: Duymelot, Krea teja en kleurenfestijn. De ene wil zon, zee en strand zien. Verder het thema vakantie en fun at the seaside. Ingekleurd met mijn favoriete derwents en het afdrukje is een stempel van Renata. Ik heb hem voor mijn schoonzus gemaaakt en zij heeft grijs haar dus speciaal voor haar de haarkleur aangepast.

zaterdag 15 juni 2013

Verjaardagskaart.

Vandaag wordt Liesbeth 50 jaar en straks gaan we lekker feesten. Als uitnodiging heeft ze een foto uit haar jeugd gebruikt. Die heb ik even onder de scanner gelegd en met een paar malletjes tot een felicitatiekaart omgetoverd. Simpel maar toch wel leuk geworden. Wat een schattige foto.

donderdag 13 juni 2013

Geslaagd.

Vandaag krijgt de zoon van mijn man zijn beste vriend te horen of hij geslaagd is. Het is spannend en op dit moment weet ik nog niet of hij geslaagd is. Maar het kaartje ligt klaar dus hopen maar dat het vanavond op de post kan. Het afdrukje is een vintage boy van Lily of the valley. Ze zijn zo leuk en ik vond dit wel toepasselijk met het tekstje relax er zo bij.

dinsdag 11 juni 2013

Mijn allereerste condoleance kaartje.

Nog nooit eerder heb ik een rouwkaartje gemaakt. Het is ook niet zo mijn ding maar dit kaartje lag al een poosje halfaf in de kast. Nu heb ik er eentje nodig en heb het gisteren avond af gemaakt. Simpel maar ik ben wel tevreden. Als ik een rouwkaart koop pak ik er altijd eentje met kleur en nu heb ik het helemaal zwart gehouden.

maandag 10 juni 2013

Kaartje voor Renata

Morgen is Renata jarig en dit kaartje heb ik voor haar gemaakt. Ze heeft het al ontvangen dus kan ik het hier plaatsen. De digi heb ik enkele weken geleden gewonnen en ik vind het een leuke afbeelding. Papier heb ik bij elkaar gezocht en is van 3 verschillende merken. Lekker weer wat malletjes en lint gebruikt en klaar is kees.