vrijdag 16 augustus 2013

Clean and simple

Voor het CAS blog heb ik dit kaartje gemaakt. Lekker simpel maar o zo leuk om te maken. Eerst met distressinkt een zon gemaakt en daar een tekstje in gestempeld. Daarna de tak van Lea'bilities uitgestansd en tot slot het stampin up uiltje aangekleed. Blijft leuk om te doen. Het thema is vakantie en wie wil er nu niet zittend in een luie stoel zo'n uitzicht hebben op de zonsondergang tijdens zijn/haar vakantie.

Verjaardagskaartje .

Dit is een van de weinige kaarten die ik deze zomer heb gemaakt. De ziekenhuisopname van mijn moeder en de verhuizing naar een verpleeghuis na 29 dagen ziekenhuis hebben er toch wel in gehakt. Inmiddels is mijn moeder weer al verhuisd maar ditmaal gelukkig dichter bij huis. De zin en tijd om kaarten te maken ontbrak me. Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge van GEWE hobby. Het thema is vakantie. Deze kaart heb ik gemaakt voor Lilian, een van mijn knutselvriendinnen. Zij was 3 augustus jarig. Ik had 1,2 en 3 augustus een verjaardag maar alleen voor Lilian heb ik een kaart gemaakt. Dat kostte nogal wat moeite. De eerste twee afdrukjes zijn in de prullenbak beland. Daardoor is de kaart niet op tijd op de post gegaan en was hij er te laat. En eigenlijk was ik nog niet tevreden over het inkleurwerk. Maar vooruit dan moet de uitwerking het maar een beetje goed maken. Het papier is van kaiserkraft en het afdrukje is van Lily of the valley. Zo'n lief afdrukje vind ik dat. Heb totaal geen zin om te kleuren maar ben momenteel wel lekker met mijn stampin up pons van de uil aan het spelen. Die kaartjes zijn lekker snel klaar en ik heb voorraad nodig en het resultaat is zo leuk met deze pons. Clean and simple.

dinsdag 6 augustus 2013

Stampin up uiltje

Dit kaartje al een tijdje geleden gemaakt. Ik was naar een stampin up party geweest een paar maanden geleden en toen heb ik de owl builder punch gekocht. Wat is die leuk. Heb er nu enkele kaartjes mee gemaakt maar nog niets van laten zien. Dit kaartje heb ik gemaakt voor Mieke, zij was een poosje geleden jarig, en bij haar ben ik naar de party geweest. Papier is een oude lijn van kaiserkraft en het vliegende uiltje heb ik vleugels gegeven door een scalloped circle in stukjes te snijden. Gezien op internet. Simpel maar toch wel leuk geworden. Het hartje hoort ook bij de pons.